Családjogi ügyvéd Budapesten – tapasztalatok, ajánlások?
Sziasztok! Elég nehéz időszakon megyek keresztül, válás előtt állok, és szeretnék egy megbízható családjogi ügyvédet Budapesten. Fontos lenne számomra, hogy ne csak jogilag legyen felkészült, hanem empatikus is, mert ez az egész helyzet lelkileg is megterhelő. Sajnos hallottam már olyan történeteket, hogy az ügyvéd csak a papírmunkára koncentrált, és nem igazán foglalkozott az ügyféllel. Nekem viszont fontos, hogy mindent pontosan értsek: gyerekelhelyezés, vagyonmegosztás, határidők stb. Tudnátok ajánlani olyan budapesti ügyvédi szolgáltatást, ahol tényleg támogatást kap az ember ebben a helyzetben?
6 次瀏覽

Szia! Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy, én két éve mentem keresztül hasonlón, szóval pontosan tudom, mennyire megterhelő tud lenni. Nekem is fontos volt, hogy ne csak „száraz” jogi tanácsokat kapjak, hanem emberi hozzáállást is. Hosszas keresgélés után találtam rá erre az oldalra https://ugyvedek-hu.com Budapesti ügyvédi szolgáltatásokat kínálnak, és amikor felvettem velük a kapcsolatot, meglepett, mennyire türelmesen végighallgattak. Nem siettettek, minden kérdésemre részletes választ adtak, még azokra is, amiket utólag e-mailben tettem fel. Segítettek átlátni a teljes folyamatot, így sokkal nyugodtabban vágtam bele az egészbe. Ha empatikus és szakmailag felkészült ügyvédet keresel Budapesten, szerintem mindenképp érdemes megnézned őket.